mandag 23. februar 2009

Min første award :) :) :)

Jeg var så heldig å få en award fra Marion, min aller beste venninne, TUSEN TAKK. glad i deg.
Her er teksten som fulgte med, og som skal gis videre av andre igjen: Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.


Jeg vil sende den videre tilDette er damer og blogger som inpirerer meg masse. Som jeg nesten daglig er innom og titter.

6 kommentarer:

Tone sa...

Tusen takk for awarden, det setter jeg pris på, klem :-)

magista sa...

Vært rolig på bloggen din en stund, savner perlene dine. Hva skjer der oppe? Klem og glad i deg også.:) Gleder meg til du kommer nedover. :)

ceciliegrut sa...

:o) Tuusen takk kjære deg!

alvens kreative hjørne sa...

Hei du :-)

Tuuusen takk for denne koselige awarden!!!! setter stor pris på den! Legger deg til på siden min jeg....om det går bra?

Ønsker deg en super fin dag!

alvens kreative hjørne sa...

en annen ting...ser du har sånn liste med blogger...med bilde og som oppdaterer når de legger inn nytt innlegg...hvordan får du til det? Hadde vært kjekt å se hvem,hva og når favoritt bloggere legger inn nye innlegg :-)

mette sa...

Tusen tusen takk for den flotte awarden!!!!! Den varmet virkelig! Stor klem fra Mette