tirsdag 24. mars 2009

En romantisk tur til trondheim og litt shopping selvfølgelig.Jeg har hadt en kjempe romantisk helg, med noe shopping blandt annet fra min favoritt butikk, cornelias hus der d blei shoppet litt, hadde jeg bare mere penger i pengboka, Sukk!!!!

jaja, lite å rute med, da er det ikke vits med en stor pengbok, heller en liten søt pung fra AccessorizeGob Squad`s kitchen.Det er 1965 og alt er i ferd med å skje. Pop, subkultur, superstjerner, feminisme, dop, glorete lys og sex er i ferd med å rocke verden mer enn noen gang. Gob Squad tar Andy Warhol i hånden og lar seg lede på en trip tilbake til undergrunnskinoene i New York, tilbake til stedet der alt begynte.

Gob Squad er tilbake i Trondheim etter suksessen med Super Night Shot i 2007. Nå besøker de Avant Garden med Gob Squad’s Kitchen (You’ve Never Had It So Good) hvor fire aktører setter seg fore å rekonstruere Andy Warhols filmer Kitchen, Sleep og Screen Test. Hvordan skal de få det helt riktig? Hvordan vet de om gjør feil? Hvordan danset folk i 1965? Hva snakket de om? Hadde feminismen funnet sted? Gob Squad’s Kitchen blir en reise tilbake i tid og tilbake til framtiden igjen. Forestillingen er en søken etter det originale, det autentiske, det som er her og nå, den virkelige meg, den virkelige deg og de skjulte dyp under det moderne livets glorete/skinnende overflater.

Før forestillingen starter, mingler publikum og aktører i en avslappet The Factory-aktig atmosfære. Når forestillingen begynner, forsvinner aktørene og vanvittig live filmopptak kan starte. Dette er teater om hvordan vi skaper ikoner av andre og anonymiteter av oss selv. Derfor er ingen blant publikum trygge for ikke selv å bli en del av filmen og selv bli et ikon. (I hvert fall i de tilmålte 15 minuttene vi kan drømme om.) Alt kan skje med Gob Squad på besøk.

Gob Squad har base i Berlin og består av både britisk og tyske kunstnere. Forestillingen hadde premiere på Volksbühne i Berlin i 2007.

Konsept: Gob Squad
Medvirkende: Johanna Freiburg, Sean Patten, Berit Stumpf, Sarah Thom, Bastian Trost og Simon Will
Andre medvirkende: Erik Pold, Sharon Smith, Nina Tecklenburg og Laura Tonke.
Video: Miles Chalcraft
Lyddesign: Jeff McGrory
Scenografi: Chasper Bertschinger
Produksjonsleder og dramaturg: Christina Runge
Gob Squad Management: Eva Hartman
Turneleder/inspisient: Tina Pfurr
Foto: David Baltzer

Gob Squad’s Kitchen (You’ve Never Had It So Good) er en Gob Squad-produksjon, co-produsert av Volksbuhne am Rosa Luxemburg Platz, Berlin, Donaufestival Niederøsterreich, Nottingham Playhouse og Fierce.
Støttet av Senatsverwaltung fur wissenschaft, Forschung und Kultur Berlin, Fonds Darstellende Kunste e. V Bonn og The Arts council og England

Se også: www.gobsquad.com


Dette var sært, underholdene og noe helt annet enn hva jeg har vært borti tidligere, verdt å få med seg ....om man har ett åpent sinn!!!

Må Også takke min nye kjæreste for en utrulig flott, romantisk helg i trondheim, skulle ønske vi hadde mere tid sammen. Løv ju!!!!!u&me, baby!!!!!

1 kommentar:

Livs Lyst sa...

Kjøkkenhåndklær er kjempe fine å bruke som duker. Det er jeg enig med deg i. Disse fra Lexington var jo kjempe fine. Så ut som gamle melsekker i mønsteret!
Herlig.
Hilsen Ljo