søndag 13. september 2009

kunst og håndverk

Det har desverre blitt lite blogging i det siste. For Det ble en brå vending på tilværelsen, dvs startet på høgskolen, kunst og håndverk. Og da blir det skole, skole, skole.... Men så så skøy det er! Koser meg skikkelig :) Det skal sies at jeg har ikke gått på skolen på 10 år. Men ikke så ukjent fag da! Kunst og håndverk, kjenner meg litt hjemme der.

Kjolen har jeg kommet ganske langt på, men gjenstår litt retting og glidelås(skrekk og gru) Har fått meg ny pc, så må legge bildene til på denne maskinen først, (Ikke 1. pri) men d kommer.

Etterhvert så kommer jeg til å legge ut litt prosjekter fra skolen. Om jeg ikke kommer til å lage en ny blogg for det? Får se?!?

Har mange baller i luften for tiden, lurer egentlig på hvordan jeg skal tid til å bli ferdig med alt.
hehe.. mens vi har forelesing på skolen så får vi unna litt pjoning. halve klassen pjone votter til jul, til og med gutter....produktiv klasse, med dårlig råd, får unna gavene. ikke værst! Prøver å finne noen fine bilder å legge ut, men dette er vel ikke kvelden for det.....finner INGENTING!

men no e det tid for å legge seg, for i morgen skal jeg kjøre 25 mil. Puh! eller uff!!!
Eller en prøver å overbevise meg selv "JIPPI" Det orker du, vettu. litt trimming av bilen er bare bra, og du gleder deg til å rase igjennom bakker og fjell ut mot havet. jay, jau! nå er d natta på den jenta.

god natt!

2 kommentarer:

Natalie sa...

Åja ha du vørti flink skolepike?:) 100% eller jobba du å? Korr du e på tur hæn si du må kjør 25 mil?:)

Anita sa...

Heia, jo æ går på høgskola heltid, men det er samlingsbasert, så det er ei uke med skole så 2-3 uker fri så samling igjen, så har god mulighet til å jobbe ved siden av om man har mulighet ellers. skola e på Nesna, så blir litt kjøring fram og tilbake, men skal flytte til mo etterhvert. så skal til Bodø å hente dattera mi i dag, som har vært hos faren i helgen.
Hvordan går det med deg? Er du fortsatt mye hjemme med sønnen din eller er det blitt mer jobb på deg?