søndag 12. juni 2011

hva skjer på kjøkkenet?????

Ja, hva skjer der inne? Er jeg kommet i gang og er jeg ferdig?

NEI!!
...men er i gang. Problemet med at jeg ikke kommer meg videre er at vi har ....MIDT oppi oppussinga... ja, da skulle vi finne huset vårt. vi slo like gjerne til. Og nå venter vi bare på å skrive den endelige kontrakten. Så blir det faktisk ett lite "småbruk" på oss. Midt i mellom skole og barnehage. Masse arbeid, blandt annet drenering, ny bordkleing,nye vinduer, masse maling og nye fronter på kjøkkenet er planlagt.

Tilbake til det kjøkkenet i gammel huset... skapdørene har blitt lilla, nesten alle. Flisene har blitt hvite, så skal det jo bli tapet på skuffene. Føler at jeg må gjør det ferdig, men kanskje det blir bortkasta arbeid. Jeg kommer til å ta en pause i det prosjektet. For her i huset er det nå kaotisk. vi sorterer , pakker og kaster. halvfulle organiserte sekker står på rekke å rad. For ett KAOS!!! Men sånn er det vell å være på flyttefot.

Sjekk ut de forferdelige flisene, som var der før jeg malte de hvite. Pyton! Har ikke fått lagt inn riktige bilder enda. Har også bare en låne pc for min har streika og har ikke tatt back up på bildene. Så hadde bare dette bildet foreløpig. Her ser man at de er veldig blanke. Har brukt lack maling. Høyglans!

Ellers så har jeg fått æren å være gudmor i dag. Herlig dag i barndåp, selv om det var ekstremt varmt. Klager ikke på varmen!!!! Bare på å måtte være inne i ett lokale uten klimaannlegg.
Det første prinsessene våre gjorde da vi kom hjem , var å hoppe i bassenget. Hadde ikke vært for at jeg skulle legge lille pirat, hadde jeg også hoppet oppi. Utslitt etter en varm og stressende dag.
Hehehe.... ja, i morrest var det stressende nok med å få på 4 barn finstasen slette og krølle det meterlangehåret mitt, pg krølle prinsessene, mat, mann opp av senga etter søvnløs natt. klokken tikket og halv ellve var vi i rute og alle 4 barna var spent fast i bilen kaken og gavene var på blass, vognen i bagasjen, jeg setter meg inn og ... HVOR ER NØKKELEN?!!? leter fabrilsk og neste hyperventilerer. Jeg skal være gudmor, jeg MÅ være der!!!! PANIKK!!! Mannen skulle på jobb etter kirken så han måtte dra tidlig, Hva gjør vi? Leter fabrilsk, svetten renner og barna sitter å lurer på hvorfor vi ikke drar? Endte med at vi måtte ta en spansk en og kom akkurat tidsnok til kirken. GOSH!!! pust ut. JA!!! nå vet jeg hvor nøkkelen er!! den Må ligg i posen som jeg hadde med fra butikken. Med den buksen som jeg hadde på meg i går , den som revna opp da jeg skulle bøye meg for å fine riktig strømpebukse til dåpen!!! Der er den! Ja og der Lå den gitt!!!

Ingen kommentarer: