mandag 4. juni 2012

Mye & Ingenting.....

Ja, da var jeg tilbake etter en lang bloggpause. Har ikke hadt overskudd til å blogg, men nå kommer det i hvertfall noe. 
Har savnet å sitte med pc`n å blogge og se på alle de flotte bloggene der ute ( har jo vært å snoka litt, selv om jeg ikke har lagt så mye spor etter meg) 
Hva har jeg gjort siden sist.... mye og ingenting, mange påbegynte prosjekter og noen ferdige. oppussing av bad ved soverommet er ett " do the best of it" bad. skal legge ut bilder av det etterhvert. stuen står det igjen noe småpusk som noen lister og sånn kjedelig arbeid som bare lar seg ligge på vent. Gangen/entren over to etasjer er det vi holder på med for tiden. Nå gjenstår det lister, noe har kommet opp og resten håper jeg skal kom opp løpet av helgen. Det blir litt amputert når man har en mann på jobb om natten og jeg på dagen og med fire barn. Blandt annet en liten gutt i utforskeralderen som er mye syk for tiden. Altså, han har i dette siste året vært mere syk enn frisk. Håper dette minker betraktelig når han har blitt ferdig med det første året i barnehagen. Lov å håpe, ikkesant. Her har jeg tatt inn det blåe i tv-stuen og det rosa har forflyttet seg til stor-stua. og ja det mangler en list på døren.... elendig på å redigere bilder. Tror jeg trenger ett foto og redigerings kurs. Man mister jo nesten motet med å sette inn bilder når man ser hvor flotte alle de andre bloggene har og gjør det. tilbake til bildene...så vil jeg anbefale på det sterkeste duftelysene til voluspa jeg har den i hvitt og sølv. Den dufter helt fantastisk.
I denne kurven ligger ekteparet Trailerpusi og Pelle. Akkrat når jeg bestemmer meg for å ta bilde var de ute å skottet på de flotte gressklipperne på bildet nedenfor.  Flott utsikt fra huset, ikke sant.

Til vanlig er de ti. Jepp, du ser riktig, Det er Reinsdyr og vi bor ikke engang på Vidda. Men de bor egentlig oppe på fjellet bak huset, men siden det er så mye snø fortsatt der så har de fortulla seg hit. Ikke er de redd heller. De ser bare på deg og fortsetter å spiser.  Koselig. men jeg slipper ikke barna mine ute alene.

Ingen kommentarer: