lørdag 27. november 2010

Amaryllis


Nå går den strake veien mot jul. Og da må det jo pyntes. En av mine favorittblomster er Amaryllis. både på rot og avskårne. Løken er så vakker å få med i dekorasjonen. Jeg bruker å tømme den for noe jord og deretter tuller jeg den inn med vakker, grønn mose. Så legger jeg den endten på skeiva i ett fat eller så stapper jeg den ned i en vase ( så den vokser seg ut av vasen) Vakkert skal du se:) Samme kan man jo gjøre med svibler. Masse artig man kan gjøre med disse to vakre blomstene. Kjenner nå at jeg savner å jobbe i blomsterbutikken, ganske mye faktisk. Hjemme her er det allergi for blomster så da må man jo ta noe hensyn til det.... Savner lukten av mimosa, svibler, tuja, sypress, granbar, vakre roser. krydderurter. lukten av bladglans, savner til å med all kvaen og skittne, oppflisete negler og slitne føtter......eller nei ikke absolutt alt.
Får kjenne på hvor mye jeg savner yrket mitt, så kanskje jeg havner der igjen straks;)

Grønt Miljø på Hunstadsenteret i Bodø selger amaryllis til 49,50... Kjøp de nå og sett de fram så de kommer ut før juleaften, det vil jeg gjøre. Mye av selve kosen i julen er jo den skjønne adventstia. Julestemningen skal bygge seg opp. Her i huset skal jet jules opp i helgen. Og bakes skal det også.

3 kommentarer:

Natalie sa...

Åh eg skjønna godt æt du må savn yrket ditt! Eg har å såååå løst te å jobb i ein blomsterbutikk :)))

Mamma permen flyg jo avgårde så plutseli står du vel med mose under nægglan ijæn ;)

Natalie sa...

eg meinnt vel skitt under nægglan ;) :P

Anita sa...

Hehe...
ja, du får prøv deg:) Du har jo godt annlegg til å få til d mene no æ da. Så interesert og kreativ og smak for det pene som du har.

Ja, tia går nok fort den. Så får vell bare nyte den mens æ kan:)

Koss går det med deg og dine? Har du kommet deg ut i arbeid?